Translations

Note that the "answers" are not absolutes - there are generally several ways to say the same thing, both in English and Italian

English to Italian

1. Hello, Miss, are you in school?
Answer: Buongiorno, signorina, é a scuola ?
2. You're the teacher, aren't you?
Answer: Lei é la professoressa, vero ?
3. The class is long and difficult.
Answer: La lezione é lunga e difficile.
4. Is the television in the kitchen?
Answer: La televisione é in cucina ?
5. The green chair is big.
Answer: La sedia verde é grande.
6. I listen to the teacher in (the) class.
Answer: Ascolto il professore in classe.
7. Are the students unpleasant?
Answer: Sono antipatici gli studenti ?
8. The chalkboard is dirty.
Answer: La lavagna é sporca.
9. I'm sorry, I don't speak English.
Answer: Mi spiace, non parlo inglese.
10. They're Tim's papers.
Answer: Sono le carte di Tim.

Italian to English

1. Il compito é difficile ?
Answer: Is the homework difficult?
2. Quando é la lezione ?
Answer: When is the class?
3. Parlo bene inglese e italiano.
Answer: I speak English and Italian well.
4. É carina ?
Answer: Is she pretty?
5. La classe é grande e pulita
Answer: The classroom is big and clean.
6. Dove studiano geografia ?
Answer: Where do they study geography?
7. Chi chiamano in cucina ?
Answer: Who do they call in the kitchen?
8. Quando lavora a scuola ?
Answer: When do you work at the school?
9. É un libro di matematica
Answer: It's a math book.
10. Mi serve una penna blu.
Answer: I need a blue pen.

Return to Lesson 3.